Αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου Νιγρίτας, οι προσωρινοί πινάκες κατάταξης και βαθμολογίας της υπ’ αριθμ. 8965/21-08-2020 Ανακοίνωσης για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Βισαλτίας.

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησής τους.  

Η περίοδος υποβολής ενστάσεων διαρκεί από 01/09/2020 έως και 02/09/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστέλλουν μόνο ηλεκτρονικά  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συμπληρωμένο το έντυπο της ένστασης  με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών. Στη ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται και να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά.

Ενστάσεις στις οποίες δεν αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλονται, ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς το έντυπο ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία ή μετά την παραπάνω ημερομηνίες, απορρίπτονται και δεν γίνονται αποδεκτές.

Σχετικά αρχεία:

Έντυπο ένστασης   (word) (pdf)