«Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μου!» – Μαθητές στόλισαν χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κεντρικές πλατείες του Δήμου

16 Δεκεμβρίου, 2022 14:33

«Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μου!» – Μαθητές στόλισαν χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κεντρικές πλατείες του Δήμου

Με γιορτινή διάθεση μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βισαλτίας  στόλισαν, το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2022, τα έλατα που στήθηκαν στις κεντρικές πλατείες. «Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μου!». Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Βισαλτίας σε συνεργασία με το ΔΗΚΚΠΠΠΑ.

Με μια απλή αλλά ταυτόχρονα όμορφη ιδέα, που υλοποίησαν οι μαθητές των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στη Νιγρίτα, στο Σιτοχώρι, στο Δημητρίτσι, στη Μαυροθάλασσα και στην Τερπνή,  η κάθε πλατεία απόκτησε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Με γιορτινή διάθεση και ψάλλοντας τα κάλαντα, οι μαθητές στόλισαν τα δέντρα τους και στην συνέχεια μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα και χυμούς. Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός, οι Αντιδήμαρχοι, Έργων Θεόδωρος Βαδικόλιας, Καθημερινότητας, Αργύρης Χατζημάρκος, Οικονομίας και διοίκησης, Νίκος Πασχαλίδης, Αγροτικής Οικονομίας, Λεωνίδας Ψαρράς, ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.Β. Θωμάς Μπακαλούδης και  η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Πλαστηράκη, υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα!

Το κάθε σχολείο του Δήμου Βισαλτίας θα έχει πλέον, το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο, με στολίδια που έφτιαξαν οι ίδιοι οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους και τόσο οι δημότες, όσο και οι επισκέπτες του Δήμου μας, τις Άγιες μέρες που έρχονται θα καμαρώνουν τα δημιουργήματά τους!