ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

15 Νοεμβρίου, 2021 14:23

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Ανάβαση Νιγρίτας το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021 που διοργάνωσε η Λ.Α.Μ.Σ. σε συνεργασία με τον Δήμο Βισαλτίας, στην ξεχωριστή ορεινή διαδρομή Χουμνικού – Λαγκαδίου.

Ο Αγώνας περιλαμβάνεται στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος και ήταν ο 4ος αγώνας του προκηρυχθέντος Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. Το σύνολο της διαδρομής της ανάβασης ήταν 6,2 χλμ. (Διπλή διαδρομή 3,1 χιλιομέτρων).

Συνολικά συμμετείχαν 20 οδηγοί, οι οποίοι απόλαυσαν την όμορφη διαδρομή στον ορεινό όγκο του Δήμου Βισαλτίας και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Από την πλευρά τους οι διοργανωτές απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση ανέφεραν πως στην επόμενη ανάβαση η διαδρομή θα περιλαμβάνει περισσότερα χιλιόμετρα και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για φιλοξενία, από τον Δήμο Βισαλτίας, και ακόμη μεγαλύτερων διοργανώσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της 4ης ανάβασης έγιναν οι απονομές στην Πλατεία της Νιγρίτας. Μάλιστα μεταξύ των νικητών ήταν και ο Νιγριτινός, Πασχάλης Χατζημάρκος. Ενώ παράλληλα τιμήθηκαν με πλακέτα ο Δήμος Βισαλτίας, την οποία έλαβε ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Με απόλυτη επιτυχία, η Λ.Α.Μ.Σ., οι συμμετέχοντες οδηγοί, και πάντα με την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Βισαλτίας έφεραν εις πέρας μια ακόμη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο Α.Τ. Νιγρίτας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας στις Υγειονομικές Υπηρεσίες και σε όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.